Jag slog sexor efter sexor

IMG_4512

 

 

Hur ser dina dagböcker ut från när du var ungdom? Mina är typiska för en sån person som jag är. I tider när jag hade tråkigt eller när jag bearbetade ett brustet hjärta eller så, skrev jag blad efter blad fulla. Dem orkade jag aldrig läsa sen. I tider när jag hade roligt eller fullt upp med viktiga saker, fanns inte ens ett Kära dagboken nedtecknat. Stackars den som eventuellt kommer att hitta dem i framtiden. Hen kommer att tro att mitt liv var väldigt deprimerande och jag aldrig någonsin upplevde något roligt.

Jag misstänkte att jag skulle uppdatera min blogg precis på det sättet. Det är inget vinnande koncept precis men jag är fortfarande som jag var då. Fast idag är det exceptionellt annorlunda. Idag börjar jag skriva i bloggen trots att jag har fullt upp med viktiga saker att göra. Såsom att förbereda mig inför mitt första säljuppdrag någonsin på fredag. Fast det stämmer kanske inte helt och hållet. Jag har sålt tidigare. Fast på fredag ska jag sälja in vårt öl. Det som vi har börjat importera till ölhak som satsar på att ha ett stort sortiment. De är våra kunder. Jag är från och med nu en entreprenör på riktigt. Jag säljer för mitt levebröd. Konstigt att jag har hamnat här. Men jag drev ju hit det, så nu får jag köra det i hamn.

Det känns läskigt och svårt. Tänk om nu efter alla dessa ansträngningar, pengar och tid som vi har lagt ner för att få igång importföretaget, ingen är intresserad av vår öl? Det är ju en risk som vi tog. Man vill liksom inte att det nu ska visa sig vara helt ovärt alltihopa. Man vill ha medvind, tur. Nu är jag där igen. TUR TACK!

Tärningsspel. Häromdagen spelade jag Risk (sällskapsspel). Jag hade så kallat medvind. Jag såg mitt mål (att utföra mina uppdrag som jag dragit ur kortleken) och därmed slog jag tärningarna utefter det. Nu är det så att jag fick sexa efter sexa och slog ut alla min motspelare den kvällen. Ganska snabbt. Vi kom självklart att tala om tärnnigsspel och TUR. Igen. Hur fasiken kunde just jag slå alla sexorna? Det enda jag minns var att jag var i en dimma, helt fokuserad på att slå ut mina fiender, taktiskt, snabbt och smidigt. Men hur gjorde jag? Jag hade ju bestämt mig för att vinna.

Nåja. På fredag ska jag göra samma sak. Jag ska fokusera på målet och jag ska ringa de där telefonsamtalen och känna samma målfokuserade flow. So help me God om det inte går vägen!

See ya.

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s